Julekonsert

Nå begynner nettene å bli lange, og det er endelig tid for julekonsert igjen. Få ting slår kjente og kjære julesanger når du og familien skal komme i julestemning. 

Våre forestillinger

 

Julekonsert for hele familien

Er du blant de mange som bare må høre «Deilig er jorden» for at det skal bli skikkelig jul? Da bør du sikre deg billetter til «Stille Natt Hellige Natt». Dette er juletradisjon på sitt aller beste. 

For 32 år siden fikk produsent Tor Arne Ranghus en brilliant idé. Hvorfor ikke holde kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden? Den første utgaven av «Stille Natt Hellige Natt» ble holdt i 1988. Turneen hadde med seg kjente fjes som Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt. Den gangen ble det holdt 18 julekonserter. 

Gjennom årene har turneen besøkt over 160 kirker i hele landet. Mer enn 500.000 publikummere har fått med seg «Stille Natt Hellige Natt». År etter år har en rekke kjente og kjære artister brakt julestemningen til det norske folk. 

 

Årets julekonsert

I årets utgave får du se og høre flere herlige musikere. Turneen kommer til å besøke så mye som 41 kirker. Du kjenner multitalentet Rune Larsen fra en rekke musikkprogram («Lollipop», «Noteknekk», «Absolutt Norsk»). Han har gitt ut over 30 album i ulike sjangre fra gospel til rock. 

Maria Haukaas Mittet begynte med musikk allerede som 11-åring, og har vært med i en rekke musikaler, i IDOL (2003) og «Stjernekamp» på NRK. Hun har flere suksessfulle album, og var med på «Stille Natt Hellige Natt» for første gang i 2015. Vi er glade for å ha henne med i år igjen. 

Alexander Rybak har vunnet Melodi Grand Prix to ganger, og er kjent for både sangstemmen og fiolinen sin. Hans Marius Hoff Mittet har spilt i store musikaler som «Fame», «Les Miserablés», «Phantom of the Opera» og spilte nylig i «Optimist» på Chateau Neuf. Ingrid Berg Mehus har spilt fiolin siden hun var 7 år, og var med i Melodi Grand Prix 2019.

 

Samarbeid med Strømmestiftelsen

Turneen er arrangert i samarbeid med Strømmestiftelsen. De prøver å bekjempe fattigdom gjennom å støtte utdanning for enkeltmennesker, lokalsamfunn og land. Stiftelsen fokuserer også på jobbskaping. Dette handler blant annet om yrkesopplæring, og små lån for å skape arbeidsplasser.

 

Kjøp billetter

 

Juleteater for de minste 

Trenger du mer enn julemusikk for å komme i skikkelig julestemning? Eller har du noen små som ikke alltid synes det er like lett å sitte gjennom en hel konsert? Da kan juleteater være tingen! Dette er moro for både store og små – og dere får garantert julestemning. 

Astrid Lindgrens kjære heltinne er endelig tilbake på norsk scene. På Chateau Neuf i Oslo kan du se Pippi og vennene hennes i forestillingen Pippi feirer jul. Det er bare å glede seg! 

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe – bedre kjent som Pippi – er ikke som andre barn på sin alder. Hun bor som kjent alene i det enorme huset Villa Villekulla, men denne jula vil fru Prysselius få Pippi på barnehjem. Dette vil selvsagt ikke Pippi ha noe av. Hun vil heller feire med apekatten Herr Nilsson og hesten Lille Gubben.

Bestill billetter

 

Vil du på julekonsert eller juleteater i løpet av førjulstiden? Da bør du sikre deg billetter nå!

 

Våre forestillinger