Juleforestilling

Vil du kose deg litt ekstra med familie, venner eller kollegaer i desember? Da kan du se en juleforestilling, booke julebord-underholdning eller dra på julekonsert.

Våre bestillinger

 

Hos ShowWeb finner du flere forestillinger å velge mellom, både med og uten juletema. Hver jul byr vi på morsomme, sterke og spektakulære show som passer for alle. Vi har alltid noe hyggelig du kan gjøre med venner, familie eller kollegaer – enten dere liker sang, dans, skuespill eller alle tre på én gang. 

Hos oss får du flere juleforestillinger og show. Vi har julekonserter for hele familien og morsomme teaterforestillinger for store og små. Kos deg litt ekstra i desember og ta med venner eller familie på en juleforestilling. 

Showene settes opp av TTMG, som består av de anerkjente produksjonsselskapene StarWorks og Taran. Billettene kjøper du her på Showweb.no.

Juleforestilling med ShowWeb

Når året nærmer seg slutten og vi trer inn i vintersesongen, kan du unne deg litt ekstra kos og underholdning. ShowWeb har forestillinger som hele familien kan kose seg med, enten du ønsker å se en juleforestilling eller et annet show.

Her kan du lese mer om tidligere forestillinger:

West Side Story

TTMG har tidligere satt opp flere store musikaler, og «West Side Story» er blant verdens største. Den settes ikke opp så ofte i Norge, men den slår alltid godt an når den gjør det.

West Side Story er en gjendiktning av Romeo & Julie. Her heter de Tony og Maria. De kommer fra rivaliserende gjenger, men kjærligheten bringer dem sammen. 

Versjonen TTMG satt opp kunne by på en urban fremtidsvisjon med brennende biler og ødeleggelse. I en polarisert verden er kanskje klassikeren mer aktuell enn noen gang før. 

Juleteater for de minste 

Trenger du mer enn julemusikk for å komme i skikkelig julestemning? Eller har du noen små som ikke alltid synes det er like lett å sitte gjennom en hel konsert? Da kan juleteater være tingen! Barneteater er moro for både store og små – og dere får garantert julestemning. 

Her kan du lese mer om tidligere forestillinger:

Pippi feirer jul

Vi har blant annet vist juleteater med Astrid Lindgrens kjære heltinne på Chateau Neuf i Oslo. Pippi feirer jul er en ekte klassiker som sikrer julestemningen for mange.

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe – bedre kjent som Pippi – er ikke som andre barn på sin alder. Hun bor som kjent alene i det enorme huset Villa Villekulla, men denne jula vil fru Prysselius få Pippi på barnehjem. Dette vil selvsagt ikke Pippi ha noe av. Hun vil heller feire med apekatten Herr Nilsson og hesten Lille Gubben.

Julekonsert for hele familien

Når nettene begynner å bli lange, er det endelig tid for julekonsert igjen. Få ting slår kjente og kjære julesanger når du og familien skal komme i julestemning. 

Rundt jul er det mye som skal ordnes. Gaver skal pakkes inn, julematen skal kjøpes og treet skal pyntes. Synes du det blir for mye mas i jula? Da kan en julekonsert være akkurat det du trenger for å slappe av. 

På Showweb.no kan du bestille billetter til herlige julekonserter som ringer julen inn. Her kan du synge med på dine favoritter, eller bare lytte til artistenes tolkninger, om du heller ønsker det. 

Her kan du lese mer om tidligere konserter:

Stille Natt Hellige Natt

Er du blant de mange som bare må høre «Deilig er jorden» for at det skal bli skikkelig jul? Da «Stille Natt Hellige Natt» julekonserten for deg. Dette er juletradisjon på sitt aller beste.

For 32 år siden fikk produsent Tor Arne Ranghus en brilliant idé. Hvorfor ikke holde kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden? Den første utgaven av «Stille Natt Hellige Natt» ble holdt i 1988. Turneen hadde med seg kjente fjes som Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt. Den gangen ble det holdt 18 julekonserter. 

Gjennom årene har turneen besøkt over 160 kirker i hele Norge. Mer enn 500.000 publikummere har fått med seg «Stille Natt Hellige Natt». År etter år har en rekke kjente og kjære artister brakt julestemningen til det norske folk. 

Julebord-underholdning

Julebordsesongen kommer ofte fortere enn du aner. Plutselig er tiden kommet, og du mangler et opplegg for årets underholdning. På utkikk etter julebord-underholdning til din bedrift? Vi har Oslos mest spektakulære show, forestillinger og konserter.

Jula handler for mange om å sette pris på hverandre, og nyte deilig mat og drikke sammen. Det er selvfølgelig også derfor vi har så god tradisjon for julebord her i landet. Dette er en fin måte å samle alle kollegaene sine til en uforglemmelig aften.

Et godt julebord inneholder smakfull mat, gode drikkevarer og et morsomt innslag som underholdning. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gå for. Hvordan skal man finne noe som alle garantert vil sette pris på? Vi foreslår at dere tar en titt på våre forestillinger, konserter og show. 

Her kan du lese mer om tidligere julebord-underholdning:

Musical Express

«Musical Express» er et dypdykk i musikalhistorien, med utvalgte låter fra en rekke klassikere. På scenen står kjente og kjære musikere og artister: Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen. De fremfører personlige tolkninger av musikk fra blant annet «Fame», «Les Miserablés», «Jersey Boys» og «Flashdance».

Noe litt utenom det vanlige?

Noen ser etter skreddersydde løsninger for hele julebordet. Det finnes slike muligheter der ute, men det trenger ikke være vanskelig å sette sammen en glimrende kombinasjon på egenhånd. Vår anbefaling er å dra på et av våre show enten før eller etter god mat og drikke. 

Hvis din bedrift vil gjøre noe utenom det vanlige i år, bør dere sjekke ut våre show. Da blir årets julebord litt ekstra stas. 

Om Chateau Neuf i Oslo

Vi setter opp de fleste av våre forestillinger på Chateau Neuf. Det ligger sentralt på Majorstuen. Storsalen på Chateau Neuf er en stor amfiscenene med 1005 sitteplasser. Her har vi satt opp alt fra juleforestillinger til musikaler og andre show. 

Både juleforestillinger og musikaler settes opp av TTMG, som består av StarWorks og Taran – to produksjonsselskaper med lang erfaring innen showbusiness. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller innspill.

Årets juleforestillinger finner du hos ShowWeb. Vi tilbyr flere forskjellige forestillinger i alle sjangre for hele familien. 

Våre forestillinger

 

Spørsmål og svar om juleforestilling

Hvordan kommer jeg meg til teatret?

Chateau Neuf ligger sentralt til på Majorstuen. Alle linjer med t-banen stopper på Majorstuen. Det går også buss og trikk som stopper i og rundt Majorstukrysset. Du kan også kjøre – enten Slemdalsveien fra Vindern eller ta av mot Slemdalsveien fra Majorstukrysset. 

Når skal jeg møte opp før forestillingen?

Teatret åpner alltid 1 time før forestillingen starter. Vi anbefaler at du møter opp minst 30 minutter før showet starter. Det er også bar og servering av enkel mat på Chateau Neuf, i tilfelle du vil komme tidligere. 

Er det garderobe der?

Ja, det er bemannet garderobe på stedet. Garderobeavgiften inngår i billetten. 

Er det tillatt med medbrakt drikke?

Nei, det er dessverre ikke lov med medbrakt drikke. Dette på grunn av skjenkereglene. Forbudet gjelder også alkoholfri drikke som mineralvann og lignende. Chateau Neuf har riktignok flere barer, og det er mulig å ta med drikken herfra inn.

Hva er aldersgrensen på deres show?

Vår hovedregel er at ingen barn under 3 år er tillatt i salen. Dette er uavhengig av type forestilling. Utover dette har vi vanligvis ingen aldersgrense. Vi har for øvrig anbefalte aldersgrenser for alle vår oppsetninger.