Juleforestilling

Kos deg litt ekstra i desember og ta med venner eller familie på en juleforestilling. Hos Showweb finner du flere forestillinger å velge mellom, både med og uten juletema.

Bestill biletter

 

Året nærmer seg slutten og vi trer inn i vintersesongen - unn deg litt ekstra kos og underholdning i vinter. Showweb har forestillinger som hele familien kan kose seg med, enten du ønsker å se en juleforestilling eller et annet show.

 

Aktuelle show - årets juleforestillinger

Vi har flere spennende show for små og store, enten du leter etter en juleforestilling, musikal eller konsert. Ta med deg hele familien, og sjekk ut årets juleforestillinger:

 

Musical Express

Om du elsker musikaler er Musical Express den perfekte forestillingen for deg. Gjør deg klar for det beste fra Broadway og West End, samt en og annen nordisk perle. Her kommer høydepunktene fra musikalhistorien i ekspressfart fra begynnelse til slutt i det 80 minutters lange showet.

I regi av Tore Sergei Myklebust stråler Heidi Ruud Ellingsen, Atle Pettersen, Jannike Kruse, Erik W. Jacobsen og Lene Kokai Flage på scenen, med et fantastisk orkester og kreativt team bak seg. Det blir fremført personlige tolkninger av klassikere som blant annet Les Miserablés, Fame, Jersey Boys, Cabaret, Jesus Christ Superstar, Så som i himmelen og Flashdance. 

Ta dere en pause i julen og gå å se et spektakulært og musikalsk show, innimellom alle juleforestillingene.  

 

Pippi feirer jul

Astrid Lindgrens historier gjør de fleste av oss nostalgiske. Etter 75 år er Pippi Langstrømpe fremdeles en kjent og kjær karakter for både voksne og barn, og juleforestillingen “Pippi feirer jul” er dermed en hyggelig helaften for hele familien. Få familien i julestemning i desember med spennende og morsomme Pippi.

Pippi skal feire jul, men Fru Prysselius mener Pippi bør være på barnehjem og ikke hjemme med Herr Nilsson og Lille Gubben. Det er også andre som stikker innom Pippi i juletiden, blant annet Dunder-Karlsson og Blom - tyvene vi kjenner fra tidligere. Politikonstablene Kling og Klang er klare til å dra på jakt, og Pippi er klar for å finne på noe sprell med nabobarna Tommy og Annika. 

 

West Side Story

Nå kan du se klassikeren West Side Story på en av Oslos største scener - Chateau Neuf på Majorstua. Dette er et show fullspekket med sang, dans og rått talent, fremført av 29 av landets beste entertainere. 

Astrid Giske og artisten Sondrey - kjent fra blant annet The Stream, Stjernekamp og Melodi Grand Prix er frontfigurer, og støttes opp av et stort ensemble av kjente og etablerte navn som Anette Hoff, Per Sundnes, Nils Ole Oftebro og Zahid Ali. 

West Side Story og flere forestillinger kan du finne mer informasjon om på Showweb sine nettsider. 

 

Kontakt oss

Både juleforestillinger og musikaler settes opp av TTMG, som består av StarWorks og Taran - to produksjonsselskaper med lang erfaring innen showbusiness. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller innspill.

Årets juleforestillinger finner du hos Showweb. Vi tilbyr flere forskjellige forestillinger for hele familien, i flere forskjellige sjangere.

 

Se utvalget