Ser du etter underholdning til årets julebord? Da bør du bestille billetter til en av våre forestillinger. Vi byr på et forrykende sceneshow med noen av Norges fremste talenter som garantert får dere i festhumør.

underholdning til julebordet

Underholdning til julebordet i Oslo

Ser du etter underholdning til årets julebord? Da bør du bestille billetter til en av våre forestillinger. Vi byr på et forrykende sceneshow med noen av Norges fremste talenter som garantert får dere i festhumør.

 

Våre forestillinger

 

Bestill billetter til en av våre forestillinger som underholdning til julebordet, så blir kvelden uforglemmelig. ShowWeb har både juleforestillinger og andre mindre julete, men like fullt spennende, oppsetninger på programmet akkurat nå. Vi byr på alt fra elleville sceneshow til konserter med kjente og kjære artister

Skal du arrangere julebord i Oslo?

Noe av det morsomste med å arrangere julebord er å planlegge kvelden ned til minste detalj. Det er mye som skal på plass; mat og drikke, det riktige lokalet, dekorasjoner, underholdning, eventuelt tema, og kanskje mye mer. 

Program for kvelden

Kvelden har gjerne tett program med mange innslag som skal sørge for at alle gjestene blir fornøyde. 

Noen ganger skal også tradisjoner ivaretas – kanskje bestefar alltid utbringer den første skålen ved familiens julefest? Eller pleier sjefen alltid å dele ut en pris til årets ansatt? I så fall må du ikke glemme å legge til rette for dette når du skal bestemme kveldens program.

Vær ute i god tid

Når du skal arrangere julebord i Oslo er det viktig å være tidlig ute, da de beste stedene gjerne blir booket flere måneder i forkant. Sørg for å bestille bord ved favorittrestauranten i god tid før jul, og booke den underholdningen dere ønsker dere før noen andre gjør det.

Mat og drikke

Noen sverger til julemat på julebordet, mens andre syns det er deilig med en avveksling fra all julematen. Hva dere velger avhenger i stor grad av hvor festen skal holdes; i et lokale? I en restaurant? Eller hjemme hos en av gjestene?

Årets julebord utenom det vanlige!

Med et julebord hos ShowWeb blir årets festligste begivenhet noe helt utenom det vanlige. Vi byr på stjernespekkede forestillinger sentralt på Chateau Neuf i Oslo, i gangavstand til byens beste fasiliteter. Fra oss kommer dere enkelt videre til neste aktivitet på programmet. 

Som underholdning til julebordet kan vi anbefale en av våre aktuelle forestillinger. Det er mye spennende på programmet akkurat nå. Se alle forestillinger her eller les videre for å få tips til underholdning til julebordet i Oslo.

Klassisk julekonsert: Stille natt, hellige natt

«Stille natt, hellige natt» juleforestilling i oslo

«Stille natt, hellige natt» er en vakker og stemningsfull julekonsert med et stjernelag av artister: Alexander Rybak, Ingrid Berg Mehus, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Rune Larsen. Konserten har dratt på turné i Norge i mer enn 30 år, og er en kjær juletradisjon for mange. 

Konserten kommer til Oslo i desember. Kanskje dette er et arrangement som vil gjøre årets julebord til noe helt uforglemmelig?

Se datoer og bestill billetter her:

Kjøp billetter

 

Konflikt og kjærlighet: West Side Story

«West Side Story» er en av tidenes største og mest kjente musikaler

«West Side Story» er en av tidenes største og mest kjente musikaler, inspirert av Shakespeares Romeo & Julie – tidenes mest kjente historie om konflikt og kjærlighet. 

Denne forestillingen er fullspekket med høy energi, spenning, underholdning, kjærlighet, konflikter og svik. «West Side Story» er den perfekte måten å kicke i gang årets julebord i Oslo. Forestillingene spilles til og med lørdag 11. desember 2021. 

Se datoer og bestill billetter her:

Våre forestillinger

 

Skam og ekstase: Stardust

«Stardust» er den perfekte underholdningen til jentejulebordet

Denne musikalske festforestillingen med Hilde Louise Asbjørnsen i hovedrollen er den perfekte underholdningen til julebordet med jentene, eller andre som setter pris på virkelige talenter på scenen. Asbjørnsen briljerer i denne unike forestillingen.

«Stardust» er en svært kritikerrost forestilling. Showet er både sjokkerende og inspirerende om dekadanse, skam, ekstase og ambisjon. 

Vi runder av teatersesongen med tre oppsetninger av «Stardust» 16.-18. desember på byens storscene Chateau Neuf. Dette er ikke noe du kan gå glipp av.

Se datoer og bestill billetter her:

Kjøp billetter

 

Jersey Boys

«Jersey Boys» er perfekt for julebordet i januar

Mange bedrifter må vente med julebordet til januar fordi desember er deres travleste måned. Hvis dette gjelder ditt arbeidssted, har vi et brennhett tips til deg: Den prisvinnende musikalen «Jersey Boys» kommer til Oslo i januar 2022 og billettene er i salg nå!

«Jersey Boys» er den utrolige historien om Frankie Valli and The Four Seasons, som gikk fra å være helt vanlige arbeiderklassegutter til å bli superstjerner over natta. I denne forestillingen får dere høre kjente hits som «Big Girls Don’t Cry» og «Beggin’».

Hvis festen utsettes til januar, er dette showet den perfekte underholdningen - uansett om dere velger å starte eller avslutte kvelden hos oss. 

Se datoer og bestill billetter her:

Kjøp billetter

 

Julebord i Oslo

Hold julefest hos ShowWeb og underholdningen er i boks! Er det en ting vi kan, så er det å spre god stemning. Som publikummere hos oss kan dere forvente å bli underholdt med et forrykende sceneshow og store talenter på scenen.

For julebord i Oslo er ShowWeb et selvsagt valg. Legg turen innom en av våre forestillinger, så blir kvelden en begivenhet gjestene dine sent vil glemme. Se alle aktuelle forestillinger og bestill billetter under.

Bestill underholdning til julebord i Oslo:

Alle forestillinger