Julebord underholdning

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt. På utkikk etter julebord-underholdning til din bedrift? Vi har Oslos mest spektakulære show, forestillinger og konserter. 

Våre forestillinger

 

Nå nærmer førjulstiden seg. Jula handler for mange om å sette pris på hverandre, og nyte deilig mat og drikke sammen. Det er selvfølgelig også derfor vi har så god tradisjon for julebord her i landet. Dette er en fin måte å samle alle kollegaene sine til en uforglemmelig aften.

Et godt julebord inneholder smakfull mat, gode drikkevarer og et morsomt innslag som underholdning. Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gå for. Hvordan skal man finne noe som alle garantert vil sette pris på? Vi foreslår at dere tar en titt på våre forestillinger, konserter og show.

 

Julebord-underholdning

West Side Story

Interessert i en av verdens største musikaler? Her hører dere garantert noen låter dere kan fra før. «West Side Story» på Chateau Neuf har premiere 4. november, og kommer derfor i perfekt tid for julebordsesongen. I denne gjendiktningen av Romeo & Julie møter dere Tony og Maria. De kommer fra rivaliserende gjenger, men kjærligheten bringer dem sammen. 

Denne versjonen av musikalen dyr på en urban fremtidsvisjon. Her er det brennende biler og ødeleggelse. I en polarisert verden er kanskje klassikeren mer aktuell enn noen gang før. Sondre Mulongo Nystrøm spiller rollen som Tony, og Astrid Giske spiller rollen som Maria. 

 

Musical Express

Med «Musical Express» på Chateau Neuf får dere julebord-underholdning på sitt beste. Dette er et dypdykk i musikalhistorien, med utvalgte låter fra en rekke klassikere. På scenen står kjente og kjære musikere og artister: Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen. De fremfører personlige tolkninger av musikk fra blant annet «Fame», «Les Miserablés», «Jersey Boys» og «Flashdance».

 

Stille Natt Hellige Natt

Legger dere aller størst fokus på jul når det er julebord? Da er den tradisjonsrike juleturneen «Stille Natt Hellige Natt» midt i blinken for din bedrift! Turneen med julekonserter har besøk mer enn 160 kirker siden 1988. Dette er perfekt for dere som virkelig vil komme i julestemning. 

 

The Show Must Go On

Holder din bedrift til i Trondheim? Da må dere ikke gå glipp av «The Show Must Go On» i Trondheim Spektrum! Dette er en unik mulighet til å se det populære showet til Åge Sten Nilsen. Han har holdt showet i Oslo i 10 år, men 28. november står endelig Trondheim for tur. 

Showet er eneste stor hyllest til det legendariske bandet Queen. Her hører dere utvilsomt klassikere som får hele bedriften i riktig stemning. Freddie Mercury lever videre i Åge Sten Nilsen. Herlig julebord-underholdning for ansatte i alle aldre. 

 

Noe litt utenom det vanlige?

Noen ser etter skreddersydde løsninger for hele kvelden. Det finnes slike muligheter der ute, men det trenger ikke være vanskelig å sette sammen en glimrende kombinasjon på egenhånd. Vår anbefaling er å dra på et av våre show enten før eller etter god mat og drikke. 

Hvis din bedrift vil gjøre noe utenom det vanlige i år, bør dere sjekke ut våre show. Da blir årets julebord-underholdning litt ekstra stas. 

Våre forestillinger