Atle Pettersen

Atle Pettersen ser du hos oss våren 2022

Atle Pettersen har allerede en lang og allsidig karriere bak seg som programleder, skuespiller, vokalist og låtskriver, og har blitt et kjent og kjært navn i norske hjem. 

 

Kjøp billetter

 

Showmann og musiker 

Pettersen har vært i musikkens og teatrets verden siden han var liten. Han begynte sangkarrieren sin i et barnekor, som han etterhvert ga ut en CD sammen med for å samle inn penger til trengende barn. 

Atle Pettersen er også kjent som tidligere vokalist i bandet Above Symmetry, et norsk progressiv metal-band etablert i 2005. Senere ble han vokalist i rockebandet The Scheen, som i 2014 vant verdens største musikkonkurranse for usignerte band - Emergenza Festival.

Hans første soloalbum “Based on a True Story” kom i 2011 og havnet på tredjeplass på VG-lista. Singelen “Shine” solgte helt til gull. 

 

TV-personlighet 

Også på TV skjermen har han lenge vært synlig; I 2003 deltok han i MGP Junior med en selvskrevet sang, og senere deltok han på Kjempesjansen på NRK i 2006. I 2010 var han deltaker i norske X-Factor, der han kom på andreplass og fikk sitt nasjonale gjennombrudd.

Pettersen var også å se i Skal vi danse på TV2 høsten 2011, der han gikk helt til topps. Høsten 2013 kunne det norske folk se artisten gå av med tredjeplassen i NRK-serien Stjernekamp. I 2020 var han igjen å se i et realityprogram da han stilte opp i “71 Grader Nord - Kjendis” på TVNorge.

 

Programleder

Som programleder debuterte Pettersen på Sluserock i 2008, en av Østlandets største rockefestivaler for unge, sammen med Charlotte Thorstvedt. Videre fikk han i 2014 programlederrollen i “Julemorgen” på NRK sammen med Haddy N'jie.

Sammen med Nadia Hasnaoui ledet han “Sommeråpent” på NRK i 2015, og senere samme år ringte han julen inn for det norske folk i “Kvelden før kvelden” med Ingrid Gjessing Linhave ved sin side. I 2018 stod han på scenen nok en gang, denne gangen som programleder for “Idrettsgallaen” sammen med Helene Olafsen. 

I 2016 sendte NRK første episode av det folkekjære programmet “Beat for Beat” med Atle Pettersen som programleder. Programmet, som kom på TV første gang i 1999, ble tidligere ledet av Ivar Dyrhaug. 

 

Klar for jersey boys 2020 med Atle Pettersen

Musical Express og Jersey Boys

Høsten 2020 skulle Chateau Neuf sette opp den Tony og Grammy-vinnende Broadway-suksessen “Jersey Boys”! Showet har Mathias Luppichini, Alexander Langset, Thomas Stokke og selveste Atle Pettersen i hovedrollene. 

På grunn av Covid-19 var det nødvendig å utsette forestillingen til 2022, men Atle medvirker i “Musical Express” hvor du får samlet de beste sangene fra de største musikalene. På scenen sammen med Atle møter du bl. a.  Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen.

 

Kjøp billetter